Vitaminok könnycseppekben

A szédülés olyan állapot, amely gyakran összefüggésbe hozható szédüléssel, ájulással, egyensúlyhiánytalansággal, émelygéssel, hányással, látászavarokkal, fáradtsággal, mentális zavartsággal és a szobában mozgó vagy forgó szenzációval. A pontos ok változik, de csökkent a vér áramlása az agyban, a vérnyomás hirtelen csökkenése, dehidratáció, fejfájás, allergia, alacsony vércukorszint, pánikroham, túl gyorsan emelkedik a helyhez kötött helyzetből, vérszegénység és szívproblémák Hozzájárulnak ehhez a feltételhez. Az előírt kezelési tervvel együtt bizonyos vitaminok segíthetnek enyhíteni a szédülést, kiküszöbölni a szédülést, javítani az energiáját és visszaállítani a mentális tisztaságot.

A B-3-vitamin, amelyet niacinként is ismerünk, enyhíti a szédülést és a szédülést, segíti a vörösvérsejt-termelést, megakadályozza a mentális zavarodottságot, visszaállítja az energiát, csökkenti az ájulás veszélyét, és megszünteti a szédüléssel járó tüneteket, A szájüreget, a hányást, a gyengeséget és a szédülést, vagy az a szenzáció, hogy a szobát forgatja, írja Steve Blake, a “Vitaminok és ásványi anyagok demisztifikált” szerzője szerint. A B-3-vitaminban gazdag ételek közé tartoznak a máj, a sertés, a pulyka, Lazac, baromfi, tej, napraforgómag, földimogyoró, mandula, teljes kiőrlésű gabona, mangó és őszibarack.

A B-6-vitamin, más néven piridoxin, támogatja az egészséges agy fejlődését, javítja az agyműködést, javítja a károsodott agyszöveteket, oxigént, tápanyagokat és véreket szállít az agyadra, kiküszöböli a szédülést, növeli a szervezet szerotonin és norepinefrin termelését, Dr. Michael Zimmermann, a “Burgerstein táplálkozási kézikönyve: Micronutriens a betegség megelőzésében és terápiájában” szerzője, Dr. Zimmermann kijelenti, hogy a B-6-vitamin szintén segíti a neurotranszmitterek, az agykémiai anyagok A központi idegrendszerből az agyadba. A B-6 vitaminban gazdag élelmiszerek közé tartoznak a dúsított gabonafélék, lazac, baromfi, pulyka, mogyoró, zöldséglevek, burgonya és banán.

A B-12-vitamin, amelyet cobalminnak is neveznek, csökkenti a fejfájást, javítja az agy működését, növeli az értelmi tisztaságot, segíti a vörösvértestek termelését, javítja a károsodott agyszöveteket, oxigént, vért és tápanyagokat szállít az agyadra, és csökkenti a vészes vérszegénységet , A vérszegénység olyan típusa, amely akkor következik be, amikor a B-12-vitamin alacsony szintje szédülést, egyensúlyhiányt, fáradtságot, zavarodottságot és károsodást okoz a Lavon Dunne, a hitelesített táplálkozási szakértő és a “Nutrition Almanac” szerzője szerint. 12 közé tartozik a marhahús, a joghurt, a tonhal, a tej, a svájci sajt, a baromfi, a tojás, a sonka, a lazac és a dúsított gabonafélék.

A D-vitamin csökkenti a migrénhez kapcsolódó könnyű fejfájást, megakadályozza a mentális zavartságot és fáradtságot, fokozza a tudatosságot, és csökkenti a szívdobogás és az aritmia kockázatát, szívritmust, hányingert, hányingert, hányást és szédülést okozhat, írja Alan Gaby, A D-vitaminban gazdag élelmiszerek közé tartoznak a makréla, a margarin, a marhahús, a tojás, a dúsított gabonafélék, a szardínia, a joghurt, a narancslé és a csukamájolaj.

B-3-vitamin

B-6-vitamin

B-12 vitamin

D-vitamin