Röplabda kar lengő fúrók

Nincs mozgás fontosabb ahhoz, hogy hatékony röplabda hitter legyen, mint a karjátok. Egyszerű, egy-négy játékos segítségével végzett fúrások segítenek abban, hogy erősebb hitterré válj, aki sokféle módon megtámadhatja az ellenséges védelmet. Tájékoztassa edzőjét a további önálló képzésről.

Ahhoz, hogy következetesen és szilárdan vegye fel a kapcsolatot a labdával, gyakoroljon egy falat. Álljon 10 méterre a faltól. Nyitott kézzel és kinyújtott ujjakkal tegye a labdát a fal alján lévő padlóba. A golyónak fel kell ugrálnia a falba, és fel kell csapnia a levegőbe, így ismételten ráeresztheti a padlóra. Ismételje meg a kar hüvelyeit azáltal, hogy feláll egy állvánnyal vagy egy erős asztalra, amely a neten helyezkedik el az ütős pozícióban. Legyen egy partner álljon pár méterre a háló közelében, és dobáljon neked golyókat. Ahogy swing, összpontosítani csukló a csuklóját a labdát.

A puha dink lövés diverzifikálja a játékot. Állj közel a támadási vonalhoz az ütő pozícióhoz, amelyet tanulni akarsz. A dobogó dobja vagy állít golyókat a nethez. Végezze el a megközelítést és kezdje el a karját. Lassítsd le a swinget az utolsó pillanatban és lassan csukja be a csuklót nyitott kézzel és határozott ujjakkal, felhúzza a labdát felfelé és előre csúsztatva, így átlépi a hálót, és néhány lábnyira lök a támadóvonal előtt. Ezután adjunk hozzá egy vagy két blokkolót. Gyakorolja a kezek és az ellenséges támadási vonal körül és körül.

Munka a fegyverzet időzítésével egy készleten. Próbálja ki ezt a nagy ugrálási fúrót. Álljon 30 méterre a falról. Dobjon egy labdát nagyon magasra a levegőben, és hagyja, hogy földet körülbelül 10 méter előtted. Miután visszapattan a padlóról, kezdd el a jump-spike megközelítést. Időben a megközelítés, így ugrik, és elérje a labdát, amíg eléri a magas és a kar közel egyenes. Csavarja le a labdát a falról. Később szerezzen be egy partnert, hogy dobja el a labdát. Ismét elkezdi a megközelítést, miután a labda eltalálja a padlót. Ezután tegye le a partneredet, és végül megállítsa, miközben leválik a falról.

Munka a karján lengő tüskék felhelyezésére. Az első gyakorlat, amely mélyszögű és mély vonalú felvételeket üt. Helyezzen lapos összecsukható széket három méterre az oldalvonalon belül és három méternyire a jobb és bal hátsó végvonalon. Legyen egy partner dobáljon vagy állítson golyót, miközben a széket a bal és a jobb oldalról célozza meg. Lassú kar lengés. Csúsztassa a csuklóját a gömb felsõ felén a topspin számára, hogy segítsen a tüskék csökkenésében. Ezután helyezze el a széket három méterrel a támadási vonal mögött, és minden egyes oldalvonalon belül. Gyakorold le a lövéseket, érintkezzen a labdák oldalán, hogy megkeresse a blokkokat, és keresse meg a székeket kereszt-udvaron mindkét oldalról. Ezután hajtsa végre ezt a fúrót az egy- és kettős blokkolókkal szemben.

Hard Spiking

Soft Spiking

Időzítés

Elhelyezés