Mit csinálnak a pattanások?

Ha ismeri a pushups előnyeit, akkor nehéz beleszámítani őket a gyakorlatba. Nem igényelnek semmilyen felszerelést, bárhol elvégezhetők, és az izom erejét a test számos területén kiépíthetik.

Tone your arms

A karja elején található bicepszek és a karok hátán található tricepszek egyaránt segítik a test felemelését a felhúzás során. Egy 2011-es tanulmány, amelyet az American Council of Exercise szponzorált, megállapította, hogy a háromszög nyomása az egyik leghatékonyabb gyakorlat a tricepszis tónusához.

Erősítse meg a mellét és a vállát

Sok ember választja a pushupot, hogy megerősítse a mellkasi vagy a mellkasát, az izmokat. A puska segít a váll erősítésében és stabilitásában.

Vágja át a középső szakaszát

Végül, de nem utolsósorban, a pattanások hatékony hasi és hátulsó testmozgás. Az erős mag megkönnyíti más gyakorlatok és napi tevékenységek elvégzését.

Próbáld ki

Térdelj le mind a négyen, helyezze a kezét a vállak alá. Tágítsa kezét 1 hüvelykre, nyissa fel a lábad mögött, és emelje fel a lábujjaidat. Húzza meg a hasizmokat, és egyenes vonalat képez a vállak, az alsó-hát, a csípő, a térd és a boka között. Engedje le a testet a padlóra, miközben hajlítsa és dobja a könyökét. Állj meg, mielõtt mellkasi érintkezik a padlóval, tolja fel a karjait, és emelje fel a testet a kiindulási helyzetbe.