Milyen előnyökkel jár a súlycsökkenés kihagyása?

A súlycsökkenés nehéz lehet. Ha valami egyszerű dolgot keresel otthonod kényelmében és kényelmében, akkor a kihagyás nagyszerű lehetőség lehet az Ön számára. Mivel a kihagyás egy erős aerob testmozgás, segíthet a fogyásban. Csak egy ugrókötélre van szüksége, amely a megfelelő magassági hossz.

Zsírégetés

A lecsúszás segít a fogyáshoz szükséges kalóriák elégetésében. A 155 fontot súlyzó személy körülbelül 704 kalóriát éget egy órában, miközben mérsékelt ütemben ugrik. Ha naponta háromszor, napi 10 percet vagy naponta kétszer átugorhatja 15 percenként, akkor körülbelül 350 kalóriát képes megégni. Mivel egy font zsír 3500 kalóriával egyenlő, kéthetente egy fontot veszíthetsz, ha a napi öt napi hóviszonyokat kihasználod, és a kalóriabeviteled ugyanaz marad. Ha heti egy fontot szeretne elveszíteni, módosítsa étrendjét is, így napi 350 kalóriát fogyaszthat.

Továbbfejlesztett kardiovaszkuláris fitnesz

Mivel a szívverése emelkedik, amikor kihagyja, a tevékenység a szívedet és a hajókat, amelyek oxigént képeznek a test körül. A cardiovascularis rendszer működése közben szerényebbé válik, és kevésbé lélegzettel érezheti magát, ha aktív. Minél kényelmesebb a testmozgás közben, annál valószínűbb, hogy fizikailag aktív lesz, ami viszont több kalóriát éget a fogyás felé. Ha jelentősen túlsúlyos vagy, akkor a legjobb, ha szívélyességét orvos ellenőrizheti, mielőtt felugorna. Szívsebesség-figyelőt és szívritmusát az ajánlott célzónában tartsa.

Izomtónus

Az állandó átugrás javítja az izomtónust a lábakban és az alsó testben, valamint a felsőtestben, ahogy a vállak és a karok a kötélen dolgoznak. A hasi izmokat is összekapcsolja, hogy stabilizálják a magot a kihagyás során. Minél több izomtömeged van, annál aktívabb lesz az anyagcseréje, ami szintén segít a nagyobb kalóriatartalmaknak, még nyugalomban is. A felső és az alsó test közötti jobb koordinációt is fejleszteni fog. A fokozott izomtónus és az agilitás segít sportolás közben és más fizikai tevékenységeket is, amelyek szintén támogatják a súlycsökkenést.

Alacsony hatású gyakorlat

Ha helyesen történik, akkor a kihagyás kisebb hatással van az ízületekre, amelyek futnak vagy futnak. Ha azonban a szükségesnél magasabbra ugrik, nagyobb hatást gyakorolhat a szervezetére. Ne ugorjon több mint egy centiméterrel a padlóról. Az ugrás utáni kirakodás a térdre, a bokájra és a csípőre feszültséget okoz, de ez a súlycsökkentő tevékenység segíthet az egészséges csontsűrűségnek, és így csontritkulásban tartja az osteoporozist.