Milyen előnyökkel jár a kre-alkalyn?

A Kre-Alkalyn egy pufferolt kreatin vegyület, amelyet súlyemelő kiegészítőként vettek fel. A kreatin táplálékkiegészítőként szolgál, hogy energiát termeljen és növelje az izomtömeget. Ez egy átfogó súlyemelő program mellett működik. A Kre-Alkalyn kreatin-kiegészítők por-, folyadék- vagy kapszulák formájában kaphatók, és a fő táplálékkiegészítő kiskereskedelmi üzletekben kaphatók.

A Kre-Alkalyn úgy működik, hogy segít a szervezetnek az adenozin-trifoszfát előállításához, ami elengedhetetlen a sejtek energiaátviteléhez. Az ATP termelésnek ez az emelkedése az izmokban belül megnöveli az energiát az atléta számára, ami hosszabb, keményebb edzést tesz lehetővé. A Bodybuilding.com azt javasolja, hogy vegyen be kreatint egy négyhetes ciklusra, mind az edzés után, mind az ágy előtt, a legjobb eredmény érdekében.

A Kre-Alkalyn kreatin által nyújtott energia-növelés lehetővé teszi, hogy hosszabb és keményebben dolgozzon ki, így nő a fehérje szintézise. Ez izomnövekedést okoz. A kreatin az izmokat is szuperhidráltá teszi, így az izomfogat növekedni fog. Ez a szuper hidratált környezet növeli a glikogén szintézist, ami stimulálja az izomnövekedést.

Mivel az izomglikogén tárolók fejlesztése Kre-Alkalyn alkalmazásával javul, az izomjavítás utáni edzés javul. A glikogénraktárak helyreállítása újrahidrációval és pihentetéssel segít az izmok javításában és növekedésében. Ezen túlmenően, ha az optimális szintre állítja be ezeket a glikogén tárolókat, a következő edzés során megakadályozza a túlsúllyal járó sérüléseket.

A MayoClinic.com szerint a kreatin növelheti a csontsűrűséget, segíthet a depresszió enyhítésében, javíthatja a szív erejét és javíthatja a memória funkciókat. További vizsgálatok szükségesek e lehetséges előnyök megerősítésére. Egy 2004-es tanulmány, melyet a Nemzetközi Táplálkozási és Gyakorisági Metabolizmus című folyóiratban publikáltak, azt sugallja, hogy a kreatin-kiegészítés javíthatja a termoregulációs választ a cardio-edzés során.

A kreatin hulladék-mellékterméke a kreatinin, melyet a vesék kijavít. Veseelégtelenségben vagy vesebetegségben szenvedőknek nem szabad kreatin-kiegészítőket, így Kre-Akalyn-t is használniuk. Kövesse a gyártó ajánlásainak használatát, és szüntesse be a felhasználást, ha allergiás tüneteket tapasztal.

Növeli az energia szintjét

Stimulálja az izomnövekedést

Javítja az izmok javítását

Egyéb előnyök

Vigyázat