Miért nyúlt a gyomrom a nap után, amikor ráncoltam?

Sok ember dolgozik a has körül körüli területeken dörzsölés vagy situps várja, hogy egy hízelgő gyomor, de ennek ellenkezője gyakran előfordul. A hasi izmok rángatással történő felépítése az izomot építette, de a dörzsölés önmagában nem csökkenti a zsírt a hasban – a helyben történő csökkentés nem lehetséges. Az étrend, a hidratálási szint és az izomépítés olyan tényezők, amelyek miatt a gyomra nagyobb döfés után is nagyobb.

Amikor felemeli a súlyokat vagy bármilyen ellenállóképességet, az izmok feszültek és mikro-könnyek lépnek fel az izomszálakban. Az izmok javításánál több rostot kell hozzáadni a további sérülések megelőzéséhez. Ez az izmok hipertrófiájának vagy nagyításának felel meg. A gyomorizmok is lerövidülnek, ami slouchinghez vezethet. Ez is hozzájárulhat ahhoz a szenzációhoz, hogy a gyomrod nagyobb, mivel az elcsúszás a hasat lenyomja, és ez egy kiugró megjelenést eredményez.

A pontcsökkentés a test egy meghatározott területére fókuszálási folyamat a zsírcsökkentés érdekében. A spot csökkentés fogalmát most elavultnak tekintik. Az amerikai Council of Exercise szerint a situps kalóriát éget, ami csak akkor jár hozzá a zsírégetéshez, ha több kalóriát éget, mint amennyit fogyaszt.

Az egyik módja annak, hogy megakadályozzuk a felduzzadást, amely összefüggésbe hozható a dörzsöléssel vagy lecsúszással, a hasi izmok nyújtása a gyakorlatok elvégzése előtt és után. Ez segít az izmok laza és meghosszabbodásában. A vállodon állva, a nyakától távolodva, a háta egyenesen és a fejét segítheti az izmok meghosszabbodása és a jó testtartás fenntartása – ami megőrzi a hasát a hasadástól és a hasüreg izomzatától.

Sokszor a testmozgás túlhevüléshez vezethet, mert ilyen felszívódást hoz létre. Néha ez túl sok folyadékot is okozhat. Lehetőség van a súlygyarapodásra, amikor túl nagy étvágyat gyakorol. Az adag ellenőrzése az edzés után segít elkerülni a nagyobb gyomrot, és megtarthatja a testsúlyt.

A lapos gyomor egyetlen módja a zsírégetés és a teljes súly csökkentése. A dörzsölés az izomot felépíti és meghatározza a meghatározást, mihelyt a zsír elment. A hasi izmok megerõsítése és erõsítése szintén a háttámládhoz, az egyensúlyhoz és stabilitáshoz, valamint a legtöbb fizikai feladathoz könnyebbé teszi a Harvard Egészségügyi Kiadványok szerint. Ha fájdalmat okoz a hasizmok kidudorodása, sérülés vagy hernia lehet az oka. Hívjon orvost, ha ez a helyzet.

Izomépület

Spot csökkentés

Nyújtás és testtartás

Egyéb okok

szempontok