Mi okozza a hirtelen kopogást a golfban?

Talán van valami oka annak, hogy a szárszár hasonló a cápahoz. Mint egy cápa, amelyet egy tengerparton észleltek, a szúrás minden játékosnak szívébe kerül. A szár egy lövés olyan félelmetes, hogy sok játékos elkerülheti a szó mondását. A játék egyik legnagyobb szereplője, köztük Johnny Miller és Jack Nicklaus, hirtelen egy szárnyat alakítottak ki a verseny hőségében. A “Golf Digest” a szárnyát a golf legizgalmasabb ötleteinek listáján szerepeltette. Az egyik oka annak, hogy a szárnak annyira fél a mágia titokzatos természete. Az ügy vitatott, és így vannak a lehetséges gyógymódok is. Egy biztos. Amikor elkezdi a karcolást, majdnem megbénult a labda fölött, és a golf isteneknek imádkozik, hogy ez nem fog megtörténni.

Mi az a szár?

Ha egy jobbkezes golfozó vagy, akkor a szár egy lövés, amely jobbra csúszik, olyan szögben, hogy a Golf Helper honlapja “csodálatos”. Ha előfordul, amikor a labdát a hosellal ütközted, nem a szurkolót. A csilló a tengely és az ütőfej közötti apró felemelt terület, a golyó pedig szétzúzható hanggal és eredménnyel büszkélkedik a hókellel.

A hiba szegélye

A fasz annyira ijesztő, részben, mert ez egy kis hiba, ami jelentős miscue-t eredményez. A katonai lövéstől távol eső távolság, ellentétben a lövedékkel, jójából 1/2-es méretű. Ha szúrt egy lövést, valóban közeledtél ahhoz, De nem érzi.

Okoz

A Golf Helper egy marék gyakori okát idézi. Ha a címet a súlya alapján állítjuk be a sarkában, és a swing során a lábujjainkra továbbítjuk, akkor a pálcika előre mozgatható annyira, hogy egy szárhoz vezessen. Így túl közel állhat a labdához, majd beállíthatja úgy, hogy a klubot egyre inkább a külvilág felé tolja a lefelé. A karjaid elszállása a testeddel mozgathatja az ütközőt a hatásterületbe. Tehát hiányos visszavágás. Azonban az ismert oktató Butch Harmon a hagyományos bölcsességet kifogásolja, ha azt állítja, hogy a legtöbb lábszárat egy belülről kifelé és egy zárt klubréteg okozza, a nyitott csapágy helyett.

Gyógyulás

Amikor egy felső oktató, mint például Harmon azt mondja, hogy egy zárt klubfigura okozza a lábát – olyan fogalom, amely úgy tűnik, hogy a fizika ellenáll, hiszen úgy tűnik, hogy a labda balra kell fordulnia ebben az esetben a jobb helyett – tudod, hogy titokzatos területen vagy . Mindazonáltal, függetlenül az októl, a Harmon javasolt gyógymódnak van értelme. Helyezzen egy fejvédőt a golyón kívül a gyakorlatban, és dolgozzon a klub lendületével több belső mozgással. Ha így teszel, akkor nem fogod átütni a fejvédőt, és valószínűleg nem fogod meg a labdát a hosellal.