Mi a táplálkozási információ a bakancsok számára?

A Baileys ír krém előállításához használt összetevők több mint 80 százaléka Írországból származik. A friss tejtermékek két tejszállítmányozóból érkeznek a szigeten. A whisky egy hármas edény, amelyet a régi Midleton lepárlóüzlet szállít a Cork megyei Írországban. A cukor cukornádból és cukorrépából származik, és a Baileys különálló csokoládéjellegének a kakaókivonatok saját receptjéből származik. A cég honlapján több mint 2300 pohár Baileyt fogyasztanak minden nap minden percében 180 országban, ahol Az alkoholt jogszerűen fogyasztják. Nos, ha annyira iszunk, talán meg kell tudnunk, mi van benne.

A cég weboldaláról származó táplálkozási adatok 100 ml-es értéket jelentenek, ami 3,3 oz. Vagy csak két felvétel alatt. 327 kalória van adagonként.

Három g fehérje van Baileys adagonként és 25 gramm szénhidrát 20 gramm cukorból vagy szacharózból. 13 gramm zsír van, 8 gramm telített zsírból. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a Baileys két felvétele körülbelül ugyanannyi cukrot tartalmaz, mint a hagyományos szóda kannát, és nagy zsírtartalmú italnak tekinthető, a Baileys nem jelent jelentős koleszterinforrást, nátriumot vagy rostot.

A Baileys Irish Cream búzából készült whiskyt tartalmaz, így nem gluténmentes. Ebben a termékben nincs tojás. A Baileys tejcukornak tejszínt tartalmaz, amely laktóz nyomokat tartalmaz. Nincsenek anyacsavarok ebben a termékben, de a likőr keveréséhez használt olajok nyomai lehetnek mogyoróolajok.

A Baileys garantálja ízét, és akár két évig is élvezhető, ha megfelelően tárolják hűtött környezetben a közvetlen napfénytől távol. A Baileys meleg vagy hideg italokban fogyasztható, és számos recept található a cég honlapján.

Szolgálati méret és kalória

Fehérje, szénhidrát és zsír

Élelmiszer-allergiák / szenzibilitások

Élettartam és receptek