Mi a kosama gyakorlás?

A Kosama egy nyolchetes edzésprogram, melynek célja, hogy segítse a résztvevőket a zsírok elvesztésében, növeli a sovány izomot, és csökkenti a hüvelyket a különböző edzéseken, aerobikon, stretchingen és plyometric gyakorlatokon keresztül. A program az egyén általános kondicionálására összpontosít, átalakítva a testet a magból. Kory Pohlman társalapító szerint a program másoktól elválasztja, hogy hat különböző edzésre bomlik a hét folyamán.

Kosama származása

Az első Kosama fitneszközpont 2010 januárjában nyitotta meg kapuit Des Moines, Iowa területén. A program a csontkovács és a hitelesített erő és kondicionáló szakember, Kory Pohlman, pénzügyi szakértő Matt Braet és Sarah McDougal agysegítése volt. jóga. A “Kosama” név Kory “Ko” -ból származik, “Sa” Sarah-ból és Matt-ből. Céljuk az volt, hogy minden korosztálynak és életkörülménynek megfelelő edzésprogramot tervezzenek, a finoman hangolt sportolóktól a forgalmas anyákig vagy a vezetőkig.

Program alapjai

Gyakorlati órákat hetente hat napot tartanak egy órán át, és több időrés áll rendelkezésre minden adott napon. A program célja, hogy a hét folyamán számos nem ismétlődő, szórakoztató és nagyenergiás foglalkozást tartson a frissesség és az érdeklődés fenntartása érdekében. A Kosama hat különféle edzést tartalmaz, beleértve a plyometrics, a kickboxing, a kettlebells, a felső és alsó test erejét és a jógát.

Minta Heti Ütemezés

A hétfői munkamenetek több plyometrikus gyakorlatot is tartalmazhatnak. A pliometrikus gyakorlatok az izmok edzését gyors robbanásveszélyes reakciókhoz igazítják, a guggolás, a burpees és a split squat ugrások mindegyike plyometric gyakorlatok. A felsőtest és az abszorpciós gyakorlatokat kedden lehet végrehajtani, és tartalmazhat kinyitható rudakat, egykaros fejtámlákat kézi súlyokkal és deszkákkal. Az árnyékboksz, a párnázott ütőzsák megütése és a táskával ellátott kerekes rúgások szerdán, a kickboxing nap folyamán lehetnek. Csütörtök lehet kettlebell és abs nap, és magában foglalja az egy- és kétkarú lengések és a dörzsölés a kettlebell, egyfajta kézi súly. Az alsó testgyakorlatok, például a kézi súlyú tollak és a fali ülések pénteken is elvégezhetők. A hét végére a szombat órát több jóga póz mellett töltjük.

Egyéb Kosama információk

A gyakorlatok jellemzően Kosama fitneszteremben és csoportos környezetben vannak. Az egyéni online étkezési terveket táplálkozási szakértő hozza létre, és a Kosama saját energetikai italokat készít a tervek kiegészítésére. A nyolc hét alatt a résztvevők mindennap egy étkezési programot választhatnak meg a megfelelő kalóriaszámmal, hogy segítsenek nekik elérni céljukat, jobb élelmiszer-választási lehetőségeket és új életmódba helyezni őket. Minden Kosama létesítmény franchise, kivéve az első, amely a társalapítók tulajdonában van.