Kocogni fog a karom?

A lábszár subcutannak minősül, ami azt jelenti, hogy közel van a bőr felületéhez. Bár ez a zsír távol van a fontos szervektől, és nem növeli a betegség kockázatát, öntudatot okozhat. A testmozgás kulcsfontosságú eleme ennek a zsírnak a megszabadulása. Jogging egy jó lehetőség, feltéve, ha figyelembe vesszük bizonyos szempontokat.

Az aerob, vagy a cardiovascularis edzés emeli a szívfrekvenciáját, és megakadályozza a verejtékezést. Ezt a hosszabb ideig tartó karok és lábak ismétlődő mozgása okozza. Amikor kardiót csinálsz, kalóriát égetsz, ez egész testsúlycsökkenéshez vezet, beleértve a lábadat is. Mivel a kocogás egyfajta kardio, valójában karcsú lesz a lábad.

A testsúlycsökkenés egyik napról a másikra nem következik be. Türelemre, elkötelezettségre és a fegyelemre van szüksége, hogy az idő múlásával a pályán maradhasson. A legfontosabb az, hogy elég hosszú ideig gyakoroljanak, és gyakran elegendőek a fogyás elősegítésére. Az American College of Sports Medicine megállapítja, hogy a testsúlycsökkentés szempontjából a legkedvezőbb a napi ötnapi 60-90 perc fizikai aktivitás. Ha az időbeli korlátozások miatt 60 perces percek alatt nem tudsz kocogni, halmozd fel az idejét, miközben többször is kocogtatsz a nap folyamán.

A kocogás nemcsak a kalóriákat égeti meg, hanem nagy mennyiségű izomrostot – különösen az alsó testben. Az 1 lb.-os izom építése nagyobb metabolizmust jelent. Ez viszont arra ösztönöz, hogy több kalóriát égjen nyugodt állapotban és tovább lágyítsa le a lábad. A dombok futtatásával növeli az izmok hangsúlyozását és növeli a hatását. Ha futni próbálsz egy futópadon, egyszerűen emelje fel a lejtőn.

A lassú és stabil ütemezés hatékony a kalóriák elégetéséhez, de növelheti a hatást az intervallumképzéssel. Ezt úgy hajtja végre, hogy az ütemét a magas és az alacsony intenzitás között váltja fel. Az időközi képzés növeli a kalorikus kiadásokat. Az edzések során pár lehetőség áll rendelkezésére intervallumképzéssel. Vagy váltakozva előre-hátra a kocogás könnyedén és a sprintelés között, vagy váltás a gyors és kocogás között.

Amit napi rendszerességgel enni fognak, nagy hatással lesz a láb zsírvesztésére. Ha követi a magas zsírtartalmú étrendet, amely szintén magas a kalóriákban, az előrehaladás súlyosan veszélybe kerül. A legjobb megoldás az, hogy csökkentse a napi bevitelét, és ne eszik semmit, csak tápanyag-sűrű ételeket, pl. Gyümölcsöket, zöldségeket, sovány húsokat, halat, teljes gabonát és hüvelyeket. A 500 kalória-napi csökkentés heti körülbelül 1 font súlycsökkenést eredményez. Ha hetente 700 kalóriát égetünk öt kocogó edzésben, körülbelül 2 fontot veszítesz.

A gyakorlat formája

Idő és konzisztencia

Izomépítő hatás

Intenzitás

Étrendi szempontok