Ha vemhes izzasztószalagot viselsz?

Az emberek néha bevonják a hasi izzasztószalagot a gyomrába, abban a reményben, hogy az hasi zsírt égetik és a hasukat simítják. Nincs olyan tudományos bizonyíték, amely támogatná ezt a gyakorlatot, és ennek ellenére káros hatásai is lehetnek, ezért nem ajánlott. Tény, hogy a szalagszalagok és testtartalmak, amelyek hasonlóak a hasi verejtékpántokhoz, a Michigan állam kormány egészségügyi és wellness weboldalán bizonyított és potenciálisan veszélyes súlycsökkentő eszközökként szerepelnek. Jobb lesz, ha kiegyensúlyozott kalóriatartalmú étrendet követel, és növeli a gyakorlást.

Potenciál a súlycsökkenéshez hasi ingerlettel

A hasi izzadságcsillapítás több izzadást eredményez, így bármilyen súly, amit elveszít, valószínűleg a víz súlya, ami vissza fog térni, amikor az edzés után inni vizet. Valójában ezek a sávok még nehezebben veszítik el a zsírt, mivel megnehezítik a hasizmok használatát, korlátozva az égett kalóriák számát. Továbbá, ha a sweatbandja túlmelegedést érez, valójában kevesebb gyakorlást és kevesebb kalóriát éget el. Nem lehet pontosan csökkenteni a testsúlycsökkenést a gyomrotól, így ezek az izzadságcsíkok nem segítenek abban, hogy megkapja az áhított hattagú absot. Az egyik lehetséges módja annak, hogy ezek a sávok segítsenek a súlycsökkentésben, az, hogy Nyomja be a gyomrot, így kényelmesebbé teszi nagy ételeket, zsíros ételeket vagy szénsavas italokat. Így, ha az étkezések során viselik, segíthetnek kevesebbet enni.

Fűtött Vs. Fűtetlen sweatbands

A hasi izzadság számos változata létezik. Néhány típust felmelegítenek, hogy még nagyobb izzadságot produkáljanak, de jobb ezeket elkerülni olyan jelentések miatt, amelyek miatt néhány ember égési sérülést szenvedett. Ne feledje, több izzadás nem azt jelenti, hogy több súlyt veszítesz, csak hogy folyadékot veszítesz, és nagyobb valószínűséggel lesz kiszáradt.

A gyakorlat jelentősége

Egyszerűen viselni a hasi izzasztószalagot nem valószínű, hogy jelentős eredményeket produkálna. Ez azt jelenti, hogy növelni fogja az izzadt mennyiséget, miközben gyakorolsz, ezért a termékcímkék azt javasolják, hogy gyakorolják, miközben gyakorolnak. Az idő múlásával, amit gyakorolnak, még izzadság nélkül is segíthet a fogyásban. A legjobb súlycsökkenési eredmények eléréséhez célszerű legalább 300 perc aerob testmozgást és legalább két edzést edzeni minden héten. Minden erő-edzésnek kb. 10 gyakorlatot kell tartalmaznia – a test különböző nagy izmait célozva – legalább 10 alkalommal megismételve.

A hasi ingerlékenység lehetséges kockázatai

Bár az izzadságcsíkok fokozott izzadást okozhatnak, nem engedik, hogy a verejték elpárologjon és hűtse le a testet, ami veszélyes magas testhőmérséklethez, elektrolit-egyensúlyhiányhoz, szédüléshez, gyengeséghez, zavartsághoz vagy halálhoz vezethet. Ha a gyomrot szorosan becsomagolják, a szervek mozoghatnak, és korlátozhatják a vér áramlását a szervekbe, beleértve a beleket és a veséket is, ami egészségügyi problémákat okozhat.

Az egyetlen módja annak, hogy lefogy, több kalóriát éget a napi tevékenységeid során, mint az enni. 3500 kalóriás hiányt kell létrehozni minden egyes súlycsökkentő súlyhoz, ami azt jelenti, hogy minden nap kevesebb, mint 500 kalóriát kapunk – kevésbé evés vagy mozgás -, hogy hetente 1 fontot veszítsen. Egy kicsit könnyebb, mivel segítenek abban, hogy teljes mértékben érezzék magukat, miközben kevés kalóriát fogyasztanak. Mind a szál, mind a fehérje segíthet a jóllakottság növelésében, így minden egyes étkezés vagy falatozás közül néhányat is tartalmaz. Az olyan magas víztartalmú ételek, mint a leves alapú levesek, a gyümölcsök és a zöldségek, terjedelmesek, anélkül, hogy sok kalóriát tartalmaznának. Az étkezés elindítása az egyik ilyen élelmiszerrel segít feltölteni, így enni kevesebbet. Korlátozza a zsíros és a cukros ételeket, mivel ezek nagy kalóriát tartalmaznak, de alacsony a tápanyagok, és általában nem töltődnek be. Kerülje el a cukros italokat, például a szódát, az édes teát és a gyümölcslevet, sós, kalóriamentes vízzel vagy vízzel lemoshatja a szomjúságot citrom- vagy lime-léval.

Egészséges módja a fogyásnak