Fogyás táborok színesben

Az elhízás nemzeti egészségügyi probléma. Az Egyesült Államok felnőtt lakosságának több mint egyharmada súlyos problémákat vet fel. Az elhízás a gyermekek körében gyorsan növekszik. Az amerikai gyermekek több mint egynegyede túlsúlyos, és 190 millió ember kövér. Ebből a számból 11 millió amerikai morbid módon elhízott. Ha szeretné javítani az önképet, sok Colorado-i lakos fordul a súlycsökkentő táborokhoz vagy visszavonulásokhoz. Az orvosilag felügyelt súlycsökkentő tábor lehetővé teszi az emberek számára, hogy rövid idő alatt megfelelő mennyiségű súlyt kapjanak.

Típusú súlycsökkentő táborok

A “fúrós őrmester” médiafotó képét, aki a testét alakítja a zeller és a vízitorma diétáján, tévedés. A Colorado-i súlycsökkentő fürdők, visszavonulások és táborok többsége látványos festői szépségű, nyugodt és kényelmes helyeken található, az elme, a test és a szellem gyógyítására kiválasztott helyek. A táborok orvosi felügyelettel és egy rezidens ápolónővel, dietetikusokkal, viselkedésmódosító terapeutaikkal, fizikoterapeutaikkal és személyi oktatóikkal rendelkeznek, a szakmai támogatás és kezelés hálózatát biztosítják. Egyes táborok vagy visszavonulások rusztikus helyiségekben állnak rendelkezésre, amelyek hozzáférést biztosítanak vaddisznóhegyekhez és túrázáshoz, kerékpározáshoz vagy sétautakhoz. Mások elegáns üdülőhelyi környezetben találhatók, minden lehetséges spa és szalon kényelemért.

Forduljon az egészségügyi szolgáltatóhoz

A súlygyarapodás több tényező lehet, beleértve az öröklést, a hormonális egyensúlyhiányt, a nem diagnosztizált betegséget, a testmozgás hiányát vagy a túlzott kalóriabevitelt. Az orvosok azt sugallják, hogy az étkezés sikere érdekében fontos megérteni, hogy miért zsíros vagy, és meghatározni azokat az egészségügyi feltételeket, amelyek gátolják vagy megakadályozzák bizonyos típusú testmozgást. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha biztonságban van, ha magasabb magasságban dolgozik. Denver például 5 280 láb a tengerszint felett. Számos helyszín az egész államban 8000 láb vagy több tengerszint felett.

Oktatás

Az étkezési táborban való tartózkodás gyakran gyors fogyást eredményez, és a hosszú távú változás katalizátora lehet. Sajnos, hacsak nem új szokások készülnek, és az életmód megváltozik, a diéták gyakran visszanyerik a táborban elszenvedett súlyukat és több kilót. A táborok ügyfelei megtanulják, hogyan kell enni enyhülést vagy diétát nélkül. Egyéni tanácsadás az “élelmiszer-kiváltó” és táplálkozási minták meghatározására, segít a diétáknak megérteni és megváltoztatni az étkezési szokásaikat. A csoportos osztályok tartalmazzák az adagszabályozás módszereit és technikáit, az étkezés előkészítését és a cukrokat és zsírokat csökkentő főzési módszerek.

Fizikai erőnlét

A fizikai aktivitás növekedése kalóriát eredményez. A Mile High Boot tábor a nők számára a Aurora, a Centennial és a Denver Colorado kollekcióban egy Női Fitness Boot Camp, amely egy hónapos szabadtéri edzőtermet kínál, amely oktatást nyújt a fizikai edzés, a motivációs tréning és a táplálkozási tanácsadás terén. A tábor úgy van felépítve, hogy olyan energiaellátó tevékenységeket foglal magában, amelyek segítenek az erős elmék és testek építésében. Az Eden Valley Institute életmód központja a boldogabb, egészségesebb életet segíti elő. Az intézet holisztikus megközelítést alkalmaz, beleértve az önmérsékletet, a testmozgást, a vizet, a táplálkozást, a napfényt, a pihenést és a bizalmat. A főzési osztályok természetes ételekkel és egészséges diófélék, gabonafélék, gyümölcsök és zöldségek elkészítésével foglalkoznak. A Colorado sziklás hegységének hegyoldalán 550 színpadi hektáron található tábor nyugodt és csendes, a mindennapi élet zavartsága miatt.

Fogyás gyermekeknek és serdülőknek

A felnőttek súlycsökkentő táborain kívül több fiú és lány tábor is létrejött. Amikor gyermekedet választasz, győződjön meg arról, hogy az Amerikai Tábor Szövetség akkreditálta. A szövetség akkreditációja biztosítja, hogy a tábor megfeleljen a gyermekek számára ápoló és biztonságos környezetet biztosító szabványoknak.