A legjobb szűrt vizes palackok

Keressen egy palackot, amely kapacitást, tartósságot és sokoldalúságot kínál. Mivel a szűrők helyet foglalnak el, néhány szűrt vizes palack legalább tíz uncia vizet tart, míg a nagyobb méretek akár 24 uncia is. Továbbá, ha a vizes palackot az irodában vagy az autóban kívánja használni, a műanyagnak elegendőnek kell lennie, de ha túrázni vagy kerékpározni szeretne a vizes palackjával, vegye figyelembe a rozsdamentes acélból készültet. Végül keresd meg a cserélhető és eltávolítható szűrőkkel ellátott vizes palackot, hogy újra használhassa a vizes palackot, ameddig csak szeretné.

Közös csapdák

Kerülje el a szűrt vizes palack vásárlását a nem gyakori márkanévtől. A jól ismert márkanevek csere szűrők széles körben elérhetőek. Csak kevésbé ismert vállalatoktól vásároljon, ha a szűrt vízüveg használatát rövid időn belül el kívánja dobni. Néhány megbízható gyártó Bobble, Fresh & Fit és Watergeeks.

Hol kapható

A szivárgott vizes palackok megvásárlásának legjobb helye az egészségügyi boltok és a kiskereskedelmi üzletek. Az olyan üzletek, mint a Target és a GNC jellemzően széles skálájú választékot kínálnak a szűrt vizes palackok közül. Különböző méretek és anyagok állnak rendelkezésre, és a boltok csere szűrőket is tartalmaznak. Másrészt, ha kedvelt vízszűrő gyártója van, vegye fontolóra, hogy közvetlenül a weboldaláról vásároljon szűrt vizes palackot.

Költség

2010 szeptembere óta a szűrt vizes palackok ára 10 és 70 dollár közötti, a gyártótól függően. Az ár jellemzően nagyobb a nagyobb vizes palack esetében. Továbbá az anyag, amelyből a palack készült, nagy hatást gyakorol az árra, a műanyag palackok általában olcsóbbak, mint a rozsdamentes acél. A vízpalackok helyettesítési szűrői 3 dollárról 15 dollárra terjednek. A csere szűrők csomag megvásárlása esetén akár 2 dolláros szűrőt is megtakaríthat.