A legjobb reggeli enni, hogy elveszítsük a hasi zsírt

Az Országos Súlyszabályozó Rendszer tagjai életkorban és demográfiai változatban változnak, de közös jellemzőjük van: Mindegyik átlagosan 66 fontot vesztett, és átlagosan 5 1/2 évig tartotta fenn ezt a súlycsökkenést. Sikerüket számos tényezőnek tulajdonítják, beleértve a rendszeres mérlegelést, a televízió előtt ritkábban ülnek és naponta gyakorolnak. A tagok közel 80 százaléka arról számol be, hogy naponta reggelizik. Ha a kövér zsírszöveteket szeretné megjavítani, és tartsa lenyomva, vegyen egy tippet a regisztrációs tagokból, és minden nap reggeli ételt fogyasszon.

A súlycsökkenés alapjai

A reggeli étkezés megtervezése előtt fontos megérteni, hogy a fogyás hogyan történik. A hasi zsír elvesztéséhez csökkenteni kell a teljes testzsírt, mivel nem tudsz célozni egy adott területet a fogyásnál. Ehhez csökkentenie kell a kalóriabevitelt egy egészséges, csökkentett kalóriatartalmú étrend követésével és a fizikai aktivitás növelésével. Ha napi 500-1000 kalóriát tartalmazó kalóriahiányt hozhat létre, hetente 1-2 fontot veszíthet el, amelyek közül néhányat a középső részedből érhet el.

Reggeli és fogyás

A reggeli étkezés fontos szerepet játszik a fogyás néhány okból. Először is, megszakítja a böjt időtartamát, melyet a szervezet az elmúlt nap utolsó étele óta töltött be, ami az anyagcseréjét gördíti. Másodszor, ez megakadályozza, hogy közepes vagy ebédidő alatt olyan éhesnek érezzük magunkat, hogy az egészségtelen, magas kalóriájú ételeket piszkolja. A legjobb testsúlycsökkentő reggeli olyan, amely gazdag táplálékokban, például fehérjében és rostában gazdag, miközben még mindig a napi kalóriatartalmuknak megfelelő súlycsökkenéshez illeszkedik.

Fehérje és rost a mentéshez

Annak érdekében, hogy a reggeli a leghatékonyabb legyen, fel kell töltenie, és teljes érzést kell éreznie az ebédidőig, anélkül, hogy túlzott kalóriát biztosítana. A Betegségmegelőzési és Megelőzési Központok jelentése szerint a legjobb testsúlycsökkentő élelmiszerek alacsony energia sűrűségűek, azaz grammonkénti kalóriát tartalmaznak. Ezek az ételek, például a zöldségek és a gyümölcsök, vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat is tartalmaznak. Egy másik érlelő tápanyag, fehérje, húsból, tojásból, halból, szójából, quinoa-ból, diófélékből és magvakból származik. Az “American Journal of Clinical Nutrition” című, 2008 májusában közzétett áttekintés szerint a fehérje többet serkenti a jóllakottságot, mint a zsír és a szénhidrát, továbbá növeli az energiaköltségeket, mivel a testnek erősebben kell dolgoznia annak megemésztésére.

A tökéletes étkezésed

A fehérje és a rostok körül reggeliztetés egyszerű, mert a táplálékban gazdag ételek sok mindennapi reggeli kapocs. Párosítsa az egész tojást vagy a tojásfehérjét egy szelet teljes kiőrlésű pirítóssal és friss gyümölcsökkel, sütse meg a pirított spenót, paradicsom és gombákkal töltött omlettet, és töltsön fel több pár friss dinnye mellé. A füstölt lazac és a tonhal is egy reggeli étkezéshez illeszkedik, mint a teljes gabonakészítmények. Fontos, hogy egészséges zsírokat is vegyen be a reggeli étkezésbe, ezért adj hozzá egy szelet avokádót az omlettéhez, vagy megszórjon néhány zúzott diót a tál friss gyümölcse fölött.