A legjobb módja a sötét térd és könyök világosabbá tételére

A térd és a könyök nem könnyű. Gyakran hajlítanak, lehajolva, lehajlanak és térdelnek. A durva farmer és a karcsú pulóverek okozzák a súrlódást. Annak érdekében, hogy a dolgok még rosszabbak legyenek, a térd és könyök körüli bőr néhány olajat tartalmaz, hogy kenést biztosítson. Mindezekkel a visszaélésekkel nem meglepő, hogy ezek a területek vastag, durva, bőrvédő réteggel nőnek, sötét, keserű megjelenésű. Bár nem létezik egy éjszakai csoda kezelés, teljesen lecsökkenthetjük és enyhíthetjük ezeket a bőrfelületeket.

Készítsen egy egyszerű bőrtisztító bozótot a tengeri só és a citromlé keverésével, hogy pasztát készítsen. Az enyhébb bozót, citromlevet kombináljon cukorral vagy száraz tejporral.

Hűtsük le a térdét és a könyökét frissen világító bozóttal minden alkalommal, amikor fürödni vagy zuhanyozni. Használjon luffa, mosogatóruhát vagy hálófüstöt és gyengéd, körkörös mozdulatokat, hogy dörzsölje a keveréket a száraz bőrre. Két vagy három percig súrolja, majd langyos vízzel öblítse le. Kerülje a hideg vagy hideg vizet, amely kiszárad a bőrön.

Pat a térd és a könyök száraz egy puha törülközőt. Sűrű hidratáló krémet, például kakaóvajat vagy shea vajat tartalmazó termékre kell felhordani, miközben a bőred még mindig meleg a zuhany alatt.

Dörzsölje meg a térdét és a könyököket az ágy előtt egy nagyvonalú vazelin vagy erős hidratáló krémet. Vágja le a lábujjak egy pár nyújtható pamut zoknit, majd fedje le a nedves területeket a lábujj nélküli zoknit.

Masszázzoljon néhány csepp meleg olívaolajat térdére és könyökére, amikor a bőr száraz vagy durva érzést érez.