A legjobb megfizethető pilates gép

A Pilates hatékony módja egy teljes fizikai edzésnek, amely tónusos megjelenést biztosít, anélkül, hogy ömlesztett volna. Rendszeresen és egészséges táplálkozással együtt a Pilates segíti a súlycsökkenést, miközben javítja az állóképességet, a testtartást és a rugalmasságot. Az edzéshez tervezett Pilates gépek különböző stílusokban és méretekben kaphatók. Mindig konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen változtatást végezne az edzésprogramban.

Az AeroPilates Performer 4500 a Stamina alapvető Pilates készüléke. Eltekintve a Pilates edzések elvégzésével járó extra ellenállástól, a 4500 is javítja a testtartását, amíg dolgozik. A Stamina AeroPilates Performer 4500 a maximális kényelemért és könnyű használhatóságért készült. Kemény, rugalmas zsinórokat is tartalmaz, amely három ellenállási szintet kínál, amelyek nagyobb kihívást jelentő edzést kínálnak Önnek. Jellemzője egy könnyen beállítható fejtámla és nagy sűrűségű habanyagból készült nagy vállpárnák. Tarthat akár 300 fontot is.

Ez a robosztus fitnesz felszerelés, amely 21 ellenállásszintet tartalmaz, legfeljebb 400 lbs tarthat. A testtömegben, és elég hosszú ahhoz, hogy befogadni egy személy 6 láb, 7 cm magas. Ez egy felhasználói kézikönyv és edzés videó kíséri. A Total Trainer Pilates Reformer számos tartozékot tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a jobb edzéshez, beleértve az ellenálló szalagokat, a vállpárnákat és a lábujjakat. Az egyszerű tárolás érdekében összehajtható. A Total Trainer Pilates Reformer egy hatékony edzőgép, amely cégekkel és hangokkal tükrözi az absot, a vállakat, a borjakat, a karokat, a vállakat és a hátat. Ezenkívül a gép teljesen fel van szerelve, így azonnal felhasználható.

A Stamina AeroPilates A szabad formájú Cardio Rebounder segít elérni a célzott pulzusszámot és fenntartani, de a rendszeres futópadtól eltérően könnyebb az ízületekhez, mert ez egy kis hatású gép. Nincsenek megrázkódtatások vagy nyomásgyakorlás a gerincre, a lábra vagy a csípőre, mivel a hátán fekve feküdtél. Ez a berendezés nagyon hasonlít a trambulinra, így az ízületekre kifejtett hatás nem túl erős. Az acélváz nehéz és tartós, és állítható fejtámlája a teljes tartó számára kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. A Stamina rebounder két videót biztosít Pilates edzésprogramjain és egy teljes színskála során, amely számos gyakorlatot tartalmaz.

Ez a fitness felszerelés egy edzőterem-minőségi gyakorló, amelyet elsősorban otthoni használatra terveztek. A gép úgy működik, hogy nagyobb erőt nyer, anélkül, hogy extra mennyiséget kellene hozzáadnia. A rugóellenállás lehetővé teszi a pontos gyakorlási feladatokat, megkönnyítve a megfelelő összehangolást és a test rugalmasságát. Az állítható lábcsappal és a kocsi-megállító rendszerrel rendelkezik, amely szabályozza a térd és a csípő hajlását, lehetővé téve a különböző magasságok és képességek alkalmazását. A Stott Pilates gyakorlata Az SPX Reformer jótállással és biztonsági kézikönyvet kapott, és ajánlott bármilyen korú vagy fitnesz-szintű használók számára.

Stamina AeroPilates Performer 4500

Teljes edző Pilates Reformer

A Stamina AeroPilates a szabad formájú Cardio Rebounder-rel

Stott Pilates gyakorolja az SPX Reformátort