A legjobb lat-targeting pullups

Mintegy minden pullup kapcsolódik a lats. Ellentétben a csikorgásokkal, amelyek a bicepszet többet gyakorolják, a pullups elsősorban a latsot célozza meg. Egyéb izmok, mint például a tricepsz, a vállak és a magját támogató szerepek. Léptető edzéshez próbálkozzon a szabványos, széles, keskeny vagy szegycsontdobozokkal.

A húzók nem csikorgatják. A felnyitott markolatot – a tenyér arcát használva – használhatod. A lecsúszott fogantyúval – a tenyérrel szemben – csonkolsz. Használjon egy pullup bár az edzőteremben, vagy vásároljon ajtó modellt. Az ajtón levághatsz – ha ez elég erős -, ha egy törülközőt helyez el a tetejére a párnázáshoz. A testtartás mindenütt gyakorolhat. Egyenes igazítás a fejétől a hát alsó részéhez. Húzza vissza a vállát. Kerülje a lengetést.

Kezdj kézzel egy faroklemezen, kissé szélesebb, mint a váll távolsága. Az alsó kiindulási helyzetben tartsa karjait teljesen. Hajlítsa meg a lábad, ha szükséges, vagy kereszt lábakat. Kelj fel, így az álla a bár fölé megy. Érezd a feszültséget a te lazádban. Csökkentse a kiindulási pontot.

A markolat kibővítése vagy szűkülése tovább javíthatja a lazát. A széles fogantyúknál többet kell elhelyeznie, mint a váll távolságát, a felső test Y-t alkot. A keskeny fogantyúknál négy-nyolc hüvelyknyi távolságot kell elhelyezni. A keskeny tapadósodatok a karjaidat is befogadják, de alacsonyabb latsot céloznak.

Ez a fejlett pullup igényel hatalmas felső visszaerőt. Nem mozogsz egyenesen felfelé. Válasszon kényelmes tapadást – szélesebb kihívásokkal. Húzza vissza. Emelje fel a mellkasát – nem az álla – a bárba. Ahogy húzod a szegycsont a rúd felé, hajlítsa meg hátra, hogy a fejed távolodjon tőle. A csúcspontnál a fejed és a padló párhuzamos. Vigyázz valakire, hogy először végezze el ezt a pullupot.

A pullups kihívást jelent sok ember számára. Ha nem tudja megemelni a súlyát, a segített gépek csökkentik a terhelést. Kérje meg a promótert, hogy lendületet adjon neked. Ha nagyobb ellenállást szeretne, használjon azonban súlyhevedert vagy súlyokat helyezzen a lábak közé. Forduljon orvosához vagy személyi edzőhöz, mielőtt kipróbálná. Készültek, teljes felsőtestet biztosítanak. Nem megfelelően történtek, az ízületeket, a nyakat, a vállat és a hátat torzítják.

alapjai

Standard Grip

Széles és keskeny fogás

Szegycsont

tippek