A legjobb fogkefe elektromos fogkefe

A kritikus fontosságú, hogy megtalálja a magas besorolású elektromos vagy sonic fogkefét, különösen akkor, ha kapaszkodó. Az ortodontikus sávok, konzolok és vezetékek nehézkessé tehetik a gumigyűrű tisztítását, nem ritka a fejfájás, a vörös gumi vonalak, a fehér zománcfoltok, a korai bomlás és az ínygyulladás jelei. Valójában a Harvard School of Dental Medicine egyik tanulmányából kiderült, hogy a kézi adagolásra szánt sonikus fogkefével, a kézi adagolással, a lepedék, a ínygyulladás és a gumibélyegző és a vérzés jelentős csökkenését okozzák.

Közös csapdák

Ha nem vagy kézzel ügyes, akkor egy nagy hatótávolságú sonic vagy elektromos fogkefe vásárlása frusztráló és pénzpazarlás lehet. Először vásároljon meg egy olcsó modellt, és próbálja meg, hogy megtalálja az egyik kényelmes tartást egy ecsetfej, amely illeszkedik a szájához.A sörték és ecsetfejek, amelyek elkapják a kapocs armatúrája, gyorsabban elhasználódhatnak azok számára, akik fogszabályozó. Készülj fel, hogy fektessenek be a cserefejek pótlólagos költségeibe. Egyes sörték merevebbek, mint mások. A közepes sörtéjű kefefejes kefe segítségével a fogíny lecsaphat, és idővel érzékenységet okozhat. Keressen egy puha, sörtű hangos vagy elektromos fogkefét.

Hol kapható

Nagyon ajánlott Phillips Sonicare sonic fogkefék vásárolhatók az Amazon on-line, és a kiskereskedelmi üzletek, beleértve a Kohl, Bed Bath és túl, Walmart és CVS. Kevésbé költséges márkák, mint például az OralB is elérhető az Amazon és a legtöbb kiskereskedelmi létesítményben. Mivel a kefefejek elhasználódnak, vegyen több csomagot a cserefejekből, amikor megvásárolja a sonikus fogkefét.

Költség

A Philips Sonicare fogkefék ára 49 és 250 dollár közötti. Mielőtt megvásárolná, eldöntheti, hogy milyen alapvető szükségletei vannak és hogyan értékeli az egyes fogkefe tulajdonságait. A drágábbak nem feltétlenül többet vásárolnak. A legjobb Sonicares a Sonicare R910 és a Sonicare R732. Az R910 az Amazonen 129 dollárba került, az R732 pedig 102 dollár volt. A Philips egy Sonicare-et is szállít a gyerekek számára, 49 dollárért. A Philips kifejezetten ajánlja a Sonicare FlexCare újratölthető sonkás fogkefe HX6910-öt a melltartók számára. A javasolt kiskereskedelmi ár 144 dollár.

Bennfentes tippek

A gyártó azt javasolja, hogy ne erőltesse a kefés sörtéket a vezetékek között. Készüljön fel a kefefejek cseréjére háromhavonta.