A legjobb cukorkák a fogyásért

Sok áldozatot el kell küldeni, amikor megpróbálsz lazítani. A legtöbb diétás program kevés vagy egyáltalán nem cukrozott édességet ajánl, de ez kihívást jelenthet. Lehetővé teszi néhány megfelelő édességet, például bizonyos cukorkát, hogy segítsen ellenőrizni a sóvárgásodat és csökkentse az impulzív túlfogyasztás kockázatát.

Cukormentes cukorka

A cukormentes cukorka úgy tűnhet, hogy a diéták számára nyilvánvaló választás, de ez a fajta cukorka sok negatívummal rendelkezik. Először is, mint a diétás szóda, a cukormentes cukorka kiváltja a szervezetét, hogy cukorcsípőt várjon, mert ízlelőbimbóit érezte az édes íz. De, ha a cukorszinted nem növeli a szervezetedet, akkor az összezavarodik, és valójában több édességre vágyik. Továbbá, a cukormentes cukorka gyakran olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek egészségtelenek lehetnek, ha nagy mennyiségben fogyasztják az életük során, és emésztési problémákat okozhatnak, amikor fogyasztanak.

Diétás csokoládé

Óvakodj a diétás csokoládéktól! Bár ez úgy tűnik, hogy tökéletes megoldás a diéták számára, sok probléma van ezzel a cukorral. A cukormentes cukorkacskák gyakran 10 vagy 20 kevesebb kalóriát tartalmaznak per bárban. Sajnos sokkal nagyobb valószínűséggel fogyasztanak több diétás csokoládé cukorkát, mint a hagyományos édességek, ami növeli a kalóriabevitelt. Továbbá, mivel a diétás csokoládé gyakran hiányos ízű és textúrájú, a vágya nem elégedhet meg, és ezután nem fogyaszthat a diétás csokoládét.

Kemény cukorka

A kemény cukorka kiváló választás azok számára, akik figyelik a kalóriabevitelüket. Egy kis “snack” méretű cukorkát gyakran 100-130 kalóriát hoznak létre. Ezzel szemben az egyik kemény cukorka általában 15-30 kalóriát tartalmaz, és kétszer annyi időt vesz igénybe, hogy fogyasztja. A kemény cukorka is megnedvesíti a száját, és bevonja a torkát, ami csökkentheti az éhség érzését. Legközelebb, amikor cukorkát vágyolsz, próbáld meg először egy kemény cukorkát elfojtani, hogy megfékezze a sóvárgásodat, lassan élvezd a cukorkát és elkerüld a rágást. Miután befejezte a kemény édességet, vágya lecsillapodhatott, és az impulzusa, hogy enni valamit egészségtelen, csökkenthető. Ez időt ad Önnek arra, hogy szellemileg felmérje helyzetét és átvegye az irányítást az impulzuson.

Chewy Candies

A vágyakozás elégedettsége számos tényező, többek között az íz, a vércukorszint-kiigazítás és a rágási cselekedet eredménye. A diétákat gyakran arra ösztönzik, hogy lassítsanak és rágjanak többet, miközben eszik, mert ez lehetővé teszi a testüknek, hogy több étel fogyasztása előtt ismerjék a jóllakottságot. Kicsi, rágós cukorkák, például zselé bab vagy apró édes cukorkák választása, mint egy dekonstruált cukorka nyaklánc, 20 vagy 30 darab cukorkát fogyasztanak ugyanannyi kalóriát egy kis csokoládé vagy édességet tartalmazó bárban. A cukorka gombok egy másik nagyszerű lehetőség, mivel a cukorka eltávolítása a papírszalagról növeli az élvezet és a fogyasztás idejét.

Portion Control

A régi mondás, “minden a mérséklésben” csengő igaz, amikor diétát. Önnek bármilyen cukorkát elfogyaszthat, ha kis, szabályozott mennyiségben van. Adjon magának napi 100-200 kalóriát naponta bármely cukorkából, és győződjön meg róla, hogy nem eszik nagyobb mennyiségű cukorka, mint ez. A szélsőséges diéták esetében csak egy, kis cukorkát kezelhet, például egy csomagolt 1 hüvelykes csokoládét, ebéd vagy vacsora után, hogy kielégítse édes vágyát.