A kórházba szállított dolgok egy beteg anya gyermeke számára

Az egyik legmegdöbbentőbb dolog, amit egy anya elvisel, hallja, hogy gyermekének szüksége van kórházi felvételre. A szülők gyakran maradnak gyermekeikkel a többnapos és gyakran váratlan kórházi tartózkodás során. Sok szülő is ragaszkodik ahhoz, hogy gondoskodjanak gyermekeikről. Ez azt jelenti, hogy valakinek gondoskodnia kell anyáról, gondoskodnia kell róla, hogy a kórházban van szüksége.

Segíthetsz

Amikor meghallja, hogy egy barátja gyermeke kórházba került, az első impulzus segíthet. És te tudod. A legtöbb anya boldog lenne, ha egészséges ételeket, könyveket, kézműves tárgyakat, képeket, ajándékkártyákat az e-könyvekhez és a zenéhez kínálna. Gondoljon olyan kegyelmekre, amelyeket nem kérek, de szükségesek a kórházban, mint például kézi fertőtlenítő és ápolószerek.

Elektronika

Az anyák a kórházban sok emberrel tartanak kapcsolatot. Győződjön meg róla, hogy az anya, akit ismer, megfelelő eszközökkel rendelkezik. Egyes kórházak vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítanak a szülőknek. Azonban anyának szüksége lesz egy mobiltelefonra, mobiltelefon töltőre, laptopra vagy okostelefonra, hogy hozzáférhessen az internethez és valamilyen zeneszámhoz. Az anya új zenéjének biztosítása, talán egy hüvelykujj-meghajtóval, hogy megmentse a laptopjába, egy átgondolt módja annak, hogy ápolja őt.

Gyakorlat

Lehetséges, hogy a kiskorú gyermekével az anya stressz alatt lesz. Lehet, hogy nem gondoskodik önmagáról. Annak ellenére, hogy nem akarja elhagyni a gyermek oldalát, még mindig szüksége van egy kis gyakorlásra. Edzés videók vagy DVD-k segíthetnek neki a gyermek szobájában való gyakorlása során. A jóga egy másik – és csendes – tevékenység, amit tehet. Jóga matracot adhat a padlónak és még néhány könnyű súlyt is.

Alvás és támogatás

Egy másik dolog, amit anyának szüksége van a kórházban alvás. Segíthet ezzel is. Hozd magaddal a párnát a saját ágyából, ami érezni fogja és érezni fogja az illatot. Az otthoni takaró segíthet neki jobban aludni: Hacsak a barátodnak nincs olyan szerencséje, hogy aludni tud egy kórházi ágyban, alszik egy összecsukható szék. A kórházak zajosak lehetnek, így a füldugók és az alvásmaszk zavartalanul tarthatják az Anyát, amikor az ápolónők egész éjjel be- és kijönnek a szobából, hogy ellenőrizzék a gyermek életjelét. A legjobb dolog, ha egy kiskorú gyerekkel egy anyát hozhatsz, maga az ember. Látogasson el neki, beszéljen vele, ölelje át, és közölje vele, hogy érdekel.