A kalóriák a sajttorta gyárban alacsony szénhidrát sajttorta

Nehéz elmenni a Cheesecake Factory-ba, és nem kapni sajttorta. Tehát, ha szénhidrát számolsz, örömmel tudhatod, hogy ez a láncos étterem alacsony szénhidráttartalmú sajttorta, így a diéták még mindig élvezhetik azt, ami egyébként a dekadens desszertek leginkább határtalan. Azonban, ha szeletenként 600 kalóriát fogyasztanak, akkor egy egész szelet is enni, még ez a “biztonságosabb” édes kezelés is nehéz lehet egy kalóriaszámlálóhoz.

Kalóriák az alacsony szénhideg sajttorta terén

A Cheesecake Factory két alacsony szénhidrátot kínál – friss szamócával vagy anélkül. A sima alacsony szénhidrát sajtküszöb 570 kalóriát tartalmaz, az egyik eperrel 600-at. A menüben szereplő egyéb sajttorta lehetőségekkel összehasonlítva ez a kettő a legalacsonyabb a kalóriákban, és lehet az út, ha kalóriát számít a szénhidrát helyett. Azonban ezek a lehetőségek is költséget tehetnek. Ha egy csökkentett kalóriatartalmú étrendet követi a fogyás – mondjuk napi 1 200 – 1 800 kalóriát – az egyik ilyen szelet 30-50% -ot fogyaszt a napi kalóriatartalmának.

Kalóriaforrások

Míg a Cheesecake Factory táplálkozási információkat nyújt a menüjében, ez nem teljes táplálkozási profil. Az alacsony szénhidráttartalmú édesburgonyára ismert egyetlen egyéb tápanyagérték a telített zsír, a teljes szénhidrát és a nátrium. A sima vagy eper-borított alacsony szénhidráttartalmú sajttorta egy darabja 26-28 gramm telített zsírt, 37-39 gramm szénhidrátot és 310 mg nátriumot tartalmaz. A sajttorta kalóriájának csaknem fele telített zsírból származik, és a kalóriák körülbelül egynegyede szénhidrátból származik. A rekordot illetően az American Heart Association azt állítja, hogy a telített zsír bevitelét kevesebb mint 5-6 százalékra kell korlátozni. Kalóriák, vagy legfeljebb 12 gramm 1800 kalóriás étrenden. Az alacsony szénhidrát sajtos kakas szelet kétnapos telített zsírt hordoz.

A Net Carbs-ról

A menü táplálkozási információiban az étterem felsorolja a teljes szénhidráttartalmat és a “nettó hatékony szénhidrátot”. A nettó szénhidrát a vércukorszintet befolyásoló szénhidrát. Alacsony szénhidráttartalmú étrend esetén a rost és a cukor alkoholtartalmát kivonják az élelmiszerben lévő összes szénhidrátból, így megadják a nettó szénszámot. Míg egy szelet alacsony szénhidrántartású sajttorta 37-39 gramm szénhidrátot tartalmazhat, csak akkor számolhat 11-14 gramm nettó szénhidrátot, ha alacsony szénhidráttartalmú diétát követ. Alacsonyabb lehet szénhidrátban, mint a Cheesecake Factory menü más édes kezei, lehet, hogy kemény illik néhány alacsony szénhidrát-tervhez. Ha például alacsony szénhidráttartalmú étrendje korai stádiumában van, és napi 20 grammra korlátozódik, akkor egy szelet a napi szénhidrák legalább felét fogja fizetni.

Tippek a Cheesecake élvezetéhez

Akár szénhidrátot vagy kalóriát számítunk, akkor a Cheesecake Factory-ban meglátogathatsz egy szelet alacsony szénhidrát-sajtkaként a tervedbe. De máshová kell vágnod. Például, hogy helyet biztosítsanak a sajttorta szénhidrátok számára, a szénhidráttartályok főleg szénhidrátmentes ételeket, például húsokat vagy tojásokat fogyasztanak azon a napon, amikor azt tervezik, hogy kényeztetik magukat. A kalóriaszámláló élvezheti az alacsony kalóriájú gyümölcsöket, zöldségeket és sovány proteineket, például csirkét vagy halat, hogy helyet takarítson meg a sajttorta számára. A Cheesecake Factory néhány alacsonyabb kalóriatartalmú étkezési lehetőséget kínál, amelyek segítenek megtakarítani a kalóriát és a szénhidrátot a főételen. A grillezett tonhal vagy a mahi, a brokkoli vagy a zöldbab oldalán, körülbelül 600 kalóriát és 9-15 gramm szénhidrátot tartalmaz. Az ebédre méretezett Cobb saláta 570 kalóriával és 14 gramm szénhidrogénrel is működhet, a másik lehetőség pedig, hogy egy külön desszerttálcát és villát kérjen a kiszolgálótól, így egy szelet alacsony szénhidrát sajt kenyeret vághat egy barátjával. A gazdag, krémes kezelések számát 300 kalóriára és 6 vagy 7 gramm nettó szénhidrátre vágja.