A grapefruit egészségügyi előnyei a csecsemők számára

Ha a baba eléri a 6-8 hónapos korát, itt az ideje, hogy szilárd ételt vezet be a diétájába. Gabona után a fonott gyümölcsök és zöldségek a legkedveltebb induló ételek. A grapefruit az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma szerint a citrusfélék különböző színűek. Ezt a gyümölcsöt könnyű előkészíteni, tápanyagokban gazdag, és joghurtokhoz vagy pudingokhoz adható. Beleértve a grapefruit baba étrendjét is hozzáadhat egyedi ízeket, étrendi rostokat és vitaminokat, amelyek segítenek megőrizni a baba egészséges. Ellenőrizze orvosával, mielőtt bármilyen ételt adna csecsemőnek vagy kisgyermek étrendjének.

Tápanyagok Grapefruitban

A közepes grapefruit fele az ajánlott C-vitamin mennyiségének körülbelül 70% -át tartalmazza egy felnőtt számára, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala szerint. Emellett a felnőtteknek javasolt napi kalciumtartalom 2% -át is tartalmazza. A grapefruit szerény mennyiségű étkezési rostot, szénhidrátot, természetes gyümölcscukrot és fehérjét tartalmaz. A grapefruit fele körülbelül 40 kalóriát tartalmaz.

Előnyök

A csecsemők számára a grapefruit egészségügyi előnyök nagy része a gyümölcsben található vitamin, víz és rost. Bár a C-vitamin csecsemőknek nincs ajánlott napi adagja, az 1. életévüket betöltött csecsemők napi 15 milligrammot igényelnek, az Országos Egészségügyi Intézetek szerint. A székrekedés, a csecsemők általános állapota, csökkenthető a szálas gazdag grapefruit fogyasztásával. Végül a grapefruitben található kalcium hozzáadhat más étrendi kalciumforrásokat, amelyeket a szervezet a fogak és csontok felépítésére és javítására használ.

Hátrányok a Grapefruit for Babies számára

A kis méretű grapefruit, apróra vágva, pácolt vagy egész, a gyermek korától függően, valószínűleg nem okoz káros reakciót. Bármely új élelmiszert lassan kell bevezetni, és a gyermeket először a citrusfélék elleni allergiás reakcióra kell figyelni. A nem megfelelő fog- és gumi-higiénés grapefruit fogyasztása a grapefruit cukorból származó fogszuvasodáshoz vezethet, és a savas zománc kopását. A grapefruit is okozhat nem kívánt interakciót több over-the-counter és vényköteles gyógyszerekkel, például antibiotikumokkal.

szempontok

Ha fontolgatja a grapefruit etetését a csecsemőjéhez, vágja le a gyümölcsöt kezelhető darabokra, és maradjon a gyermekével, miközben eszik, hogy csökkentse a fulladás kockázatát. Változtassa meg a gyermekeit, amellyel táplálja a gyermeket, hogy kijátja a rendelkezésre álló tápanyagok sokaságát. A nem fogyasztott grapefruit műanyag csomagolást kell lefedni, vagy műanyag edénybe kell helyezni és két nap alatt fel kell használni. Bár sokan kedvelik a grapefruit cukorral az édességet, az Országos Egészségügyi Intézet elmagyarázza, hogy a cukor hozzájárulhat a fogszuvasodáshoz és csökkentheti az étvágyat.